1st Giveaway by Ratu and Queen

Mak oihh, lama gyle si Sarah ni tak update blog dia . sbb lupa password blog . boleh ke mcm tu ? sukahatikau je sarah ! tak lah , sebenarnya sarah busy gyler. Tahun lepas punya entry pun yg last pasal raya kod tak silap . hihihi, kan dh nk UPSR . pastu nak update blog lah sume . mana Sarah ada masa nak buat sume tuh. Nie pulak nk update blog , tapi nak join GA . ehh, mana satu nie ? dua-dua ! :P

sarah tak pernah join GA sebelum nie . sarah saje je nak try kali nie . sebelum nie pun join contest je. itupun tak byk kodd sarah rasa. best kan, klu join pastu tetiba menang tempat pertama.. whoaaaaa! lepas tu ada muka beruk tertempek kat sini sat...ngeh

IMPIAN SARAH MEMANG UNTUK MENANG GA
sarah nk sumer org tau, sarah x pernah join GA sblom nieyh. and this is my first time. sarah dh lma sgt nk join, jeles sgt ngan org2 yg mng 2 tuh. kalau larh sarah mng , sarah akn buad entri psal sarah menang GA dan sarah akan letak gmbr BERUK sekali. hu hu hu

okeylah mcm niy, sarah mmg dah lama teringin nk join GA , i mean mana2 GA sekalipun lah kan. suddenly bila time tgh free , sarah ternampak banner burok nie. //cik penganjur,saya hanya bergurau\\ jangan sumbatkan sarah dlm lobang jamnband <---- cara terbaru utk ejah (eja) jamban. comel?! tau dah..

eh daritadi sarah merepek , mana banner nya ? arghhhh !!! banner hilang! tidaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk !!!

eh eh eh , dah jumpaaa ! kat bawah nie larh!apoda..


tadaaaa... nie banner dia . sorang Ratu sorang lagi queen , maksud bukan sama je ke ? eheheh 

syarat-syaratnya ; 
  1. Follow blog Ratu & Queen .
  2. Buat sebuah entry yang bertajuk "1st Giveaway by Ratu & Queen ."
  3. Letakkan banner dia dan link kan kepada entry ini .(jika anda dari blog saya)
  4. Tag 3 blogger lain , dan pastikan mereka tahu .
  5. Selepas selesai buat entry, tinggalkan link entry itu di ruang komen 
saya nak tag :


hadiah-hadiahnya semua menarik ! nak menang ! nak menang ! menang ! menang ! #sambil terkinja-kinja mcm budak kecik nak ais krim :P erm tapi disebab kan lama x online jugak fesbuk sarah ada masalah . x boleh bukak , bila dah loading lama gila, pastu dia bukak page lain . hmm :( sarah cuma boleh follow blog sponsors je ;)

err, sarah nak semua hadiah tu boleh ? ngeh ~ k , bye . semua syarat saya dah ikut , termasuklah exchange banner . Ratu / Queen , nak lens tuh ................... hihi ;D nak join klik sini yeh > http://lisa-love-life.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html

5 comments:

  1. thanks for joining :( gud luck k

    ReplyDelete
  2. thanks for tag...tapi bnyk sangat rulesnya...

    ReplyDelete
  3. haha,last2 menang jugak die,congrats :)

    ReplyDelete
  4. nice one sis :)
    follow me back :)

    ReplyDelete